høre-på-ny-musikk-på-bussen-på-vei-hjem-til-deg-tanker

 

alt går så fort og alt går så sakte og jeg vet ikke hva som vil skje den neste dagen eller dagen etter der igjen vil jeg miste deg eller beholde deg eller miste tiden eller finner jeg oss begge i samtiden og glemmer alle bekymringer all tiden jeg går glipp av gir meg hva hvis vi bare reiste avgårde og glemte all substans av tid og bare var oss

tiden vi tilbringer sammen er verdt førtitusenfemhundreogfire ganger mer enn tiden vi er uten hverandre og da gjør det ikke noe at vi er så opptatt allikevel heller opptatt masse og litt tid med deg enn opptatt masse og ingen tid med deg

sov godt så sees vi i morgen 

og dagen etter det igjen

og dagen etter det igjen

til dagene tar slutt og vi trekker siste felles åndedrag og forsvinner sammen

6.12.15
0 tekst
_


Leave a comment
Follow and Like: